GEZA KOLAB
Love is hate, like truth the reason to lie
Sex your style! Find your VIP side!

joi, 19 noiembrie 2009

Eu sex, Tu sex, El sex, Ea sex, Noi sex, Voi sex, Ei sex, Ele sex

Capitolul 1

Omul este un animal capabil de autocontrol. După mine, e singura diferență între noi și alte specii. Nu mă contraziceți, dacă nu v-ați controla... ar fi zoo non-stop!
De ce am deschis subiectul ăsta? Pentru că vreau să înțeleg dacă sexul este o formă de autocontrol. Dragostea e o formă de psihoză curabilă, dar voi atinge acest argument într-un proxim capitol.

Toată lumea susține că sexul este instinctual și scopul acestuia (natural) este procrearea. Oare de ce simțim atât de multă plăcere făcând sex, dacă obiectivul actului în sine e perpetuarea speciei? Știu, conceptul e depășit, dar am mai întâlnit persoane care încă mai recită poezia asta. Sunt cupluri căsătorite care fac sex și, dacă Domnul îi binecuvântează, fac un bebe... Nu sunt un fan ai copiilor, poate de-asta nu mă încântă deloc perpetuarea speciei. Cel puțin nu cu spermatozoizii mei!

Înapoi la poveste, mă întreb, de ce ne ia atât de mult timp să ajungem să facem sex? De ce avem atât de multe pretenții când vine vorba de alegerea partenerului, când se ajunge mereu la a închide ochii pentru a ne bucura de plăcerea carnală? Azi nu tratăm excepțiile (fără subiecți care stau cu ochii deschiși pentru a se excita privind partenerul sau alte variații). În clipa în care facem sex, involuntar, aș putea spune chiar instinctiv, închidem ochii. Dorim să fim orbi pentru a ne amplifica celelalte simțuri. De aici aș trage concluzia că nevăzătorii sunt cei care se bucură de cele mai intense partide de sex. Tare de tot!
Iarăși am luat-o pe cărări!
Ok. Ce e sexul? Sexul e dovada egoismului intrinsec al ființei umane. Sau cum ar zice X: "Vreau să urlu de plăcere!" EU VREAU

Dacă sexul ne oferă plăcere și e accesibil tuturor indiferent de culoarea pielii, sex, statut social etc. ... inseamnă că ar putea deveni drogul perfect! Există efecte colaterale negative? Contează? Din propria experiență, cred că oamenii care fac sex zâmbesc mai des. Dacă vedeți persoane cu fețe serioase, gândiți-vă de două ori înainte să-i antipatizați! Probabil nu au mai făcut sex de foarte mult timp! Sunt de compătimit!

Acum intervine o altă enigmă: sexul este agreat de toți oamenii? Statistic vorbind s-ar parea că nu. Dar din punctul meu de vedere (subiectiv) cred că problema nu se pune în placerea și voința de a practica actul sexual, cât în constientizarea propriei sexualități și acceptarea ei ca parte a vieții cotidiene. În momentul în care tolerăm discuțiile cu tente sexuale, înseamnă că am depășit era tabu și am făcut un pas înainte. Dacă ajungem să deschidem noi subiectul, e clar că putem recunoaște că ne place sexul. Eu am atins stadiul în care spun fără probleme că ador sexul, dar despre asta într-o altă postare. Susțin deci ideea că tuturor oamenilor le place sexul, chiar dacă unii încă nu pot mărturisi.

Am clarificat cum stă treaba cu sexul și plăcerea. Ne oferă senzații intense euforice, ne satisface simțurile, ne relaxează, ne tonifică musculatura... e un drog binevenit, în clipa în care îl acceptăm în viața noastră. Perfect! Întrebare: dacă devenim dependenți de sex, putem să ne controlăm pornirile? Sau cum s-ar întreba X: "Când am chef de sex, ce mă fac? F*ck sau nu f*ck?" Ideal ar fi sa ai cel puțin un amant constant, dacă nu ești implicat/ă într-o relație monogamă. Când nu poți și nu ai cu cine, e de recomandat să o faci cu tine însuți/însăți. Masturbarea e un act sexual cu sine însuși, e și o modalitate de autocunoaștere. Eu o recomand tuturor din două motive: dacă vrei să atingi culmile extazului e bine să îți cunoști punctele sensibile și să le domini; dacă nu dorești să faci sex cu tine însuți/însăți, de ce te-ai aștepta să își dorească alții să o facă cu tine?

Reușim cu succes să ne controlăm în majoritatea situațiilor de zi cu zi. Probabil singurul moment de abandon total îl trăim în timpul orgasmului. Greșeala multora e de a se folosi de sex pentru atingerea orgasmului. Aș numi acest comportament culmea egoismului. Sexul trebuie gustat secundă cu secundă, asta în cazul în care dorim să ne depaășim mereu performanțele și trăirile. Aici e vorba de autocontrol, de împingerea limitelor la maxim, de pasiune, până la urmă. Pasiunea pentru sex.

Analizând punctele atinse până acum, pot conchide cu o frază simplă: Omul se stăpânește în timpul actului sexual, dar își pierde cumpătul în timpul orgasmului.

by Geza Kolab

Va continua...

Niciun comentariu: