GEZA KOLAB
Love is hate, like truth the reason to lie
Sex your style! Find your VIP side!

joi, 26 noiembrie 2009

The beauty behind mirror

Am fost întrebat de ce "The beauty behind mirror". Sunt 3 motive sau 3 interpretări:

1. În fața unei oglinzi reflectăm numai aparențele, iar ceea ce suntem cu adevărat continuăm să ascundem. De aceea vin să propun un spațiu virtual în care ceea ce nu se poate oglindi, reușește să ia formă aici, unde transpare latura noastră sexuală, undeva în spatele oglinzii.

2. Majoritatea persoanelor e intrigată de prezența unei oglinzi în proximitatea spațiului în care se ia parte la un act sexual. Incită, excită și acaparează privirea. Sexul este frumos și e minunat să te poți admira live în oglindă... să devii spectatorul propriei experiențe... să observi frumusețea din spatele oglinzii.

3. Oglinda este dușmanul nedeclarat al tuturor celor ce nu se iubesc pe ei înșiși. Propun un exercițiu în care să vă recunoașteți calitățile, să le conștientizați și să le puneți în valoare. În fiecare dintre noi zace o frumusețe unică; e timpul să deschidem ochii și să ne privim în toată splendoarea noastră. Iar dacă e să vorbim despre sex, să nu ne simțim jenați. Toți oamenii fac sex și nu e cu siguranță o urâțenie, nici în fața Creatorului!

Niciun comentariu: