GEZA KOLAB
Love is hate, like truth the reason to lie
Sex your style! Find your VIP side!

miercuri, 27 ianuarie 2010

Intrusul

1 nou SMS
Walter
23.45
Deschide ușa la 00.30!


Fac un duș fierbinte, mă dau cu uleiul Johnson's Baby... îmi catifelează pielea bronzată. Îmi iau pe mine halatul metal blue Versace și aștept. În dormitor totul perfect: patul nu a arătat niciodată mai bine, cred că e cea mai bună investiție din ultima perioadă, lenjeria de pat dantelă black si animal print, pur și spimplu perfectă. Nu știu ce să fac cu părul; e noapte, e mai sexy dacă-l las umed. Ador look-ul halat-saboți Fendi. Dulce și porno. Chanel 5. Câte femei îl folosesc pentru zonele intime? Eu mereu; pizduca merită the best și îmi place să o mențin parfumată (sufăr mereu câteva secunde din cauza alcoolului). Îmi privesc unghiile. Sandra e pricepută, e cea mai tare manicuristă! Walter întârzie. Nu prea am chef de nimic... nu era mai bine să mă fi uitat la un film?

Sună interfonul. E târziu. Deschid. Las ușa de la apartament întredeschisă. Aud pași grăbiți pe scări. Încerc să privesc prin crăpătură când o mână puternică îmi acoperă cu forță gura. Țip cât pot de tare. Fără succes. Bărbatul mă împinge in casă și trântește ușa.

- Dacă scoți un singur sunet te omor, curvo! îmi strigă. E îmbrăcat în uniformă de polițist, dar fața îi trădează delincvența. Privesc disperată în jur. Nu am cu ce să mă apăr. Cu ce dracu' să îi dau în cap!? Mă prinde de păr și începe să mă împingă spre dormitor. În toate astea halatul mi se desface. Îmi trage cu putere o palmă peste față și scoate un pistol. Mă apucă din nou de păr. Îmi îndreaptă spre gură arma și îmi ordonă:

- Suge-l cu poftă, ca pe o pulă!

Tremur, îmi dă jos halatul. Sunt cu spatele la perete, goală, el cu mâna stangă în părul meu și mă împinge spre pistol. Miroase urât, a fier. Îmi dau câteva lacrimi pe obrazul înroșit de la scatoalcă. Iau vârful pistolului în gură, polițistul îmi forțează capul împingându-mă spre a înghiți cât mai mult. Tușesc. E dezgustător!

- Ce vrei de la mine? îl întreb deja plângând disperată, înspăimântată peste măsură.
- Să te fut! Închide gura și să nu te aud că zici mâc!

Îmi mușc nevrotic buza inferioară. Polițistul lasă pistolul pe măsuță:

- Ai să vezi ce mult o să-ți placă! Te fut de nu te vezi! Îți place pula, curvo?

Muțesc. Nu știu ce să fac. Mă rog lui Dumnezeu să-l văd pe Walter al meu.

- Răspunde, nenorocito! îmi fulgeră intrusul și ridică din nou mâna.

Răspund afirmativ, iar el îmi rânjește. Îmi pune mâna la pizdă și își bagă încet degetul privindu-mă în ochi cu o privire diabolică. Apoi își miroase același deget. Mă cutremur toată, voi urla! Trebuie să mă audă cineva!

- Ce bine îți miroase pizda, cățeauă! Pune-te capră!

Execut automat. Îmi dă o a doua palmă peste fese. Puternic, hotărât. Închid ochii și decid să țip. Zbier cât mă țin plămânii, dar nenorocitul îmi astupă gura imediat. Își apropie gura de a mea. Îi simt răsuflarea. Mesteca cu zel chewing gum. Îmi linge fața în timp ce eu încerc din răsputeri să mă fac auzită.

- Taci, dacă vrei să se termine frumos! Acum o să iau mâna și tu nu vei face o prostie!?

Aprob. Își desface șlițul și își expune cu mândrie pula dură, excitată de rolul lui dominant și amenințător. I-o iau în gură, el forțează să mi-o bage toată, până la rădăcină. Nu pare mulțumit. Printre lacrimi reușesc să văd că scoate ceva de la spate. Cătușe. Reci. Strâmte. Sunt cu mâinile blocate în față, stau așezată în genunchi pe patul meu, cu fața la perete. El face ceva la spatele meu. Unde e Walter?

Îmi bagă mâna pe la spate și mă cuprinde de mijloc. Mă obligă să mă sprijin de perete și să mă aplec. Nu are de gând să mă penetreze vaginal. Simt că o să leșin. Nu vreau să știu ce se va întâmpla. Îi simt pula luptând cu anusul meu. Își scuipă in palmă pentru a-și umezi măciuca. Deși mă așteptam să fie brutal, intră delicat. Dar nu am timp nici să respir. Începe să împingă grosolan. Mă doare. Îmi place. Gem.

- Ai văzut că-ți place, scroafo? Ce ți-am zis eu?!

Walter, te rog! Oare dacă îmi place mai pot denunța un viol? ... îmi trece prin cap. Polițistul se apropie de extaz. Accelerează și mai tare ritmul. Gâfâie. Se termină și în același timp mă îmbrățișează puternic. Mă sărută pe gât și râde în hohote.

- Scuze de palmă, iubire, nu știu, m-am lăsat prins de fază... Accept să te răzbuni!
- Walter, o să regreți! Închide ochii! îi spun.

Am mâinile încă încătușate, dar mi le împreunez. El închide ochii și așteaptă. Îl lovesc cu o forță incredibilă. Toată tensiunea acumulată mi-o revărs pe fața lui. Nemernicul râde. Îi place să mă vadă nervoasă. Mă îndrept spre măsuță și îi iau pistolul. E foarte greu. Să aibă vreo 3 kilograme.

- Nu fi nebună! E încărcată! Nu te juca!
- Ce???? Era încărcată când am supt-o??!!!
- Hai, te rog, nu-i de joacă!

Dacă a fost bună pentru mine, va fi bună și pentru Walter. Îl îndrept spre capul lui. Acum nu mai râde. Mă așez di nou pe pat și îmi crăcesc picioarele.

- Haideți, domnule polițist! Lingeți-mi pizda! Vreau un dublu orgasm! Zâmbesc, el se pune pe treabă. Mă simt puternică. Walter a fost întotdeauna bun la capitolul cunilingus. Dar parcă azi e și mai priceput! Chanel 5, chewing gum, secreții vaginale și salivă. Îndepărtez pistolul. Walter îl așează pe jos și revine la pizduca-mi înfierbântată. Mă cuprinde de fese și mă ridică. Își fixează capul mai bine între coapsele mele. Mă întind pe spate și mă las cotropită adânc. Îmi mușcă clitorisul. În cele din urmă simt furnicături pe șira spinării. Mi se contractă mușchii. Tremur. De data asta de plăcere. Îmi zâmbește.

- E bine iubire?
- Da. Ia-mă în brațe.
- Ești o dulce!
- Știu. La ce oră te întorci la secție?
- În noaptea asta patrulăm. Mai stau puțin.

Ne sărutăm pasional. Îmi linge sânii.

- A fost ok? În afară de palmă? râde din nou.
- Se putea mai bine. Poate data viitoare!

Rămânem îmbrățișați încă vreo jumătate de oră. Urmează încă un duș. Mi-a pierit cheful de film. Mă voi pune la somn.

from The Diary of A.E.

Niciun comentariu: