GEZA KOLAB
Love is hate, like truth the reason to lie
Sex your style! Find your VIP side!

sâmbătă, 26 decembrie 2009

Eu sex, Tu sex, El sex, Ea sex, Noi sex, Voi sex, Ei sex, Ele sex

Capitolul 2

În capitolul anterior am stabilit că sexul, mai mult decât un impuls instinctiv de procreare, este drogul viitorului, singurul capabil de a produce plăcere înfluențând favorabil starea organismului și a psihicului. Intenționat atunci, am omis un factor esențial în procesul actului sexual. Libido. Oare ce ne determină să facem sex? Până la practicarea în sine, se pare că motorul actului sexual (motivația unei partide de sex), statistic, ar depinde de sexul subiectului și înclinațiile sale sexuale. Sau poate asta le place oamenilor să creadă? Bărbații ar face-o mereu-oricând-cu oricine, femeile doar în prezența unor sentimente, plus deviații sexual (gay-ii, lesbienele, transexualii) cu oricine-oriunde-oricând-oricum?
Fără a diferenția bărbații și femeile în minorități și majorități sexuale, întrebarea de azi este următoarea: Când vine vorba de sex, femeile au nevoie de un motiv, iar bărbații doar de un loc? Sau cum s-ar întreba X: "Cine se simte femeie face sex numai dacă iubește și cine se simte bărbat o face când i se scoală?"

Personal, nu cred în segregarea de niciun fel a apetitului sexual în raport cu iubirea. În continuare, câteva puncte care contrazic preconcepțiile de mai sus:

1. Femeile dețin majoritatea în prostituție.
1+. Femeile au nevoie mai mult de siguranță materială decât de iubire (o fi și ăsta un motiv pentru a avea apetit sexual!). Femeile confundă iubirea cu sexul, dar și sexul cu afacerile. Un tip ce face cadouri scumpe are șanse la orice femeie. Scuza? "E un dulce, mă iubește enorm, e foarte atent, îmi face toate mofturile, e mereu preocupat în a mă face fericită".
1++. Bărbații îndrăgostiți sunt în stare de a realiza inimaginabilul. Fericite femeile!
2. Pe cât de obsedați sexual sunt bărbații, femeile se plâng de lipsa orgasmului... dând vina pe masculul nepriceput. Oricâte sentimente ar avea, se așteaptă să fie satisfăcute sexual, de unde subînțeleg o necesitate în ceea ce privește satisfacerea sexuală, nu neapărat sentimentală!
2+. Oare dacă ar atinge de fiecare dată punctul culminant... ar mai conta când, cum, cu cine? Dacă n-ar fi pentru apelativul "curvă", ar mai zice "nu" la o primă întâlnire?
3. Câte femei nu s-ar lăsa futute de un star de la Hollywood?

... și lista poate continua. Astea doar pentru a sublinia că nu există mari diferențe între femei și bărbați la capitolul sex. În realitate, femeile își reprimă dorințele sexuale pentru a nu fi judecate ca libertine. Din acest punct de vedere sunt mai umane, mai controlate (vezi capitolul 1, în care vorbeam tocmai despre autocontrol). Dar în momentul în care aceleași femei pudice se află în afara ariei în care sunt cunoscute... devin subit "deschise" noilor experiențe. Imaginea de "fată cuminte" e hiper-la moda. Ca mai toate look-urile fashion, rolul primordial este de a menține aparențele. Ce să mai vorbim de fete cuminți - nimfomane ori băieți șmecheri - cu luni de pauză-sex la activ. Mă întreb, de ce ne place totuși să credem în mitul bărbatului pervers? El trebuie tradus în povestea bărbatului complexat și totodată sex-grandoman, nicidecum al unui individ pus pe fapte! Un bărbat vorbește vulgar și agresează sexual doar atunci când se simte inferior. În particular, autostima unui bărbat este invers proporțională cu mărimea propriului penis. Mai mult, cu cât un bărbat este mai agresiv (ca prezență), cu atât mai lamentabile și performanțele sale sexuale. Dacă ați răspunde pozitiv la invitațiile sexuale ale unui individ de acest gen, vă asigur că nu ar trece la acțiune!

Dragi femei, dacă simțiți impulsul sexual, nu îl reprimați! Dacă preferați să mențineți mitul femeii cuminți, folosiți alte mijloace de autosatisfacere, nu vă neglijați nevoile carnale! Dacă nu vă pasă de gura lumii, căutați-vă un amant bun! Până când veți găsi unul de care să vă și îndrăgostiți...

Dragi bărbați, femeile nu sunt curve decât în clipa în care vă cer bani în schimbul sexului! Dacă aveți șansa de a da peste o femeie cu experiență sexuală, veți putea candida la gala premiilor celui mai satisfăcut mascul. Dacă o vreți virgină și strâmtă, vă recomand sexul anal: pare de fiecare dată o pizdă virgină!

Și nu puteam să neglijez minoritățile sexuale! Or fi homosexualii mai perverși? E suficientă logica. Ce se poate întâmpla dacă unim doi bărbați cu un libido pronunțat și asumat? Eu zic că ar ieși cu scântei! Dar două femei care își pot promite nu doar atingerea orgasmului de fiecare dată, dar și îmbrățisări și alintări pre și post sex? Eu zic că ar ieși tot cu scântei! Și atunci, atâta timp cât aceste comunități nu ne deranjează... de ce ne-am întoarce împotriva unei categorii de oameni care își trăiesc sexualitatea?

O mică precizare pentru fobici: Dragi femei, lesbienelor nu le plac toate femeile, cum vouă nu vă plac toți bărbații. Dragi bărbați, gay-ilor nu le plac toți bărbații, cum vouă nu vă plac toate femeile. Dragi heterosexuali, cum voi nu săriți pe cineva de care sunteți atras sexual (în public), la fel și homosexualii... nu vă vor hărțui. Cel mai probabil nici nu plăceți homosexualilor. Toate astea cu excepțiile de rigoare.

În concluzie, nu ne rămâne decât să fim sinceri cu noi înșine și să trecem la acțiune. Sexul este soluția accesibilă! Oricând, oriunde, cu oricine am putea avea surpriza vieții noastre!

By Geza Kolab

va continua...

Niciun comentariu: